За нас

Ремонти Русе ЕООД

Водопроводни ремонти и услуги в РусеНие сме фирма, утвърдила се като истински професионалист, когато стане въпрос за предоставяне на водопроводни услуги в Русе.
Служителите ни са опитни водопроводчици, които имат дългогодишен стаж при изграждане на ВиК инсталации, отстраняване на ВиК аварии, локализиране и спиране на течове. При нас можете да поръчате ВиК услуги при аварии с запушен канал, тоалетна или сифон, планирани ремонти и ново изграждане на водопроводни и канализационни инсталации на територията на гр.Русе и областа.

 

Винаги точни и коректни към своите клиенти, ние се стараем да Ви предложим само най-доброто обслужване, което заслужавате и един наистина отличен краен резултат.
Добрите водопроводчици се познават по това, че не се налага да бъдат викани два пъти за едно и също нещо. Ние можем съвсем отговорно да заявим, че никога не сме били викани два пъти, за отстраняването на един и същи проблем.
ВиК услуги при аварии с запушен канал, тоалетна или сифониНяма нещо свързано с ВиК системата в дома, офиса, търговския обект, което ние да не можем да направим. Разполагаме само с качествена водопроводна техника за отпушване на канали, сифони и мивки както и необходимите инструменти за отстраняване на всякакви нередности и течове от ВиК мрежата Ви. Предоставяме аварийни ВиК услуги за всички квартали и жилищни комплекси на гр. Русе всеки ден от седмицата, без почивка.

 

Нашите опитни служители са на Ваше разположение и на всички официални празници и почивни дни, като Коледа, Великден, 3-ти март, 6-ти септември. Благодарение на нас вече никога няма да Ви се налага да чакате да дойде Понеделник, за да се разреши проблемът Ви.

Без значение дали е Събота или Неделя, Вие само ни се обадете и ние ще изпратим екип, който ще пристигне до 30 минути и ще се заеме веднага с отстраняването на проблема.
Това могат да го потвърдят и много доволни клиенти, които ни препоръчват винаги, когато техни близки и познати имат нужда от качествени ВиК услуги.